Cykling/Spinning

Nr. Hostrup Spinning - Book en cykel.

Kontigent betaling til Spinning under fanen tilmelding.

Spinning på fuld drøn med sikker Corona afstand.

Nr. Hostrup Mænd på MTB

Mænd på MTB

Hos Nr. Hostrup Ungdomsforening er det en kerneværdi, at der skal være plads til alle. Derfor har vi besluttet at opstarte holdet ”Mandfolk på MTB”.

Man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer også folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende og der er pauser undervejs!
Mandfolk på MTB – NHU er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og ...måske fylder godt til i landskabet. Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier, men om hygge, fællesskab og lidt motion. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet, link til gruppe er under cykling.
Du er også velkommen til at kontakte Jan Hammer på tlf. 81 82 45 45 eller via mail jan-hammer@outlook.dk


Det er muligt at afprøve om det er noget for dig, før du melder dig til via vores hjemmeside under fanen tilmedling.

Nr. Hostrup Cykling

Mandag kl. 18:30 Forsamlingshuset. Racer, hold bliver sat på dagen og der er plads til alle uanset niveau.

Mandag kl. 18:30 Forsamlingshuset. NHU MTB Hold 1, hold 1 er meget spor(bane) holdet er for øvede.
 
Mandag kl. 18:30 Forsamlingshuset. NHU MTB Hold 2, hold 2 er for øvede men her bliver der kørt mest landevej/markvej og skovstier.

Tirsdag kl.18:30 Sportspladsen. Mandfolk på MTB, Holdet er for Rigtige MÆND der trænger til mandehørm kombineret med motion, der køres landevej/markvej og skovstier, holdet er for begynder og der er plads til alle.

Torsdag kl.19:00 Forsamlingshuset. NHU MTB Damehold, Holdet er for alle, der køres mest landevej/markvej og skovstier, men også med små udflugter til spor(bane).