Cykling/Spinning

Nr. Hostrup Spinning - Book en cykel.

Nr. Hostrup Mænd på MTB

Mænd på MTB

Hos Nr. Hostrup Ungdomsforening er det en kerneværdi, at der skal være plads til alle. Derfor har vi besluttet at opstarte holdet ”Mandfolk på MTB”.

Man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer også folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende og der er pauser undervejs!
Mandfolk på MTB – NHU er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og ...måske fylder godt til i landskabet. Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier, men om hygge, fællesskab og lidt motion. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet, link til gruppe er under cykling.
Du er også velkommen til at kontakte Jan Hammer på tlf. 81 82 45 45 eller via mail jan-hammer@outlook.dk


Det er muligt at afprøve om det er noget for dig, før du melder dig til via vores hjemmeside under fanen tilmedling.

Nr. Hostrup Cykelmotionister

Nr. Hostrup cykelmotionister, cykler hver mandag kl. 18.30 fra Nr. Hostrup forsamlingshus.

Vi starter stille og rolig op, da vi vil gøre meget ud af at alle syntes det er sjovt, så der er plads til alle.

Der vil være forskellige ruter, så selv dem med en gammel ”havelåge” også kan være med. Ruterne tilrettelægges, efter behov og hvordan fremmødet af cyklister ser ud på den pågældende dag. Så hvis der er stemning for både en lang hård rute og en kort hyggelig rute, så finder vi sagtens ud af det.  

Så mød op og få muligheden for en masse frisk luft, lidt socialt og forhåbentlig lidt ømme ben.

- Nr. Hostrup Cykelmotionister